Fettfjerning av dobbelthake

Novelaklinikken er en samling av spesialklinikker over hele landet, med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

PERMANENT FETTFJERNING MED SMARTLIPO

Smartlipo er en vitenskapelig utviklet teknikk for fettfjerning som maksimerer effekten og minimerer bivirkningene man får ved tradisjonell fettsuging. Behandlingen skjer ved at en laser gradvis varmer opp fettet slik at fettceller smelter, for deretter skånsomt å suges ut. I tillegg til at fettcellene mykes opp før fjerningen, får man mindre blåmerker og hevelse, og huden strammes opp.

    Bestill en gratis og uforpliktende konsultasjon
    Fyll inn detaljene under så kontakter vi deg så snart vi kan



    FJERNE DOBBELTHAKE
    Dobbelthake blir man ikke kvitt med trening eller slanking. Aldring, vektøkning og arvelige faktorer spiller en stor rolle når det kommer til dannelse av dobbelthake, og også slanke personer kan plages av dette. Hos Novelaklinikken er du alltid velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hvor du sammen med legen finner de beste løsningene for deg og dine behov!
    HVORDAN FUNGERER DET?
    Laserenergien ødelegger fettcellene ved at cellemembranen brytes ned på en måte som er ufarlig for de øvrige cellene i kroppen. Fettet innenfor cellemembranen er flytende, og kan deretter skånsomt suges ut. I tillegg til å fjerne fettet, strammer laseren opp huden i området. Man kan gå på jobb og trening dagen etter, men må regne med å være litt øm og lemster. Behandlingen skjer under lokalbedøvelse og det er stort sett smertefritt både under og etter behandlingen.